måndag 26 oktober 2009

Novemberlov

Den här veckan har vi novemberlov i Sundsvall.

Det är precis vad tjejerna behöver nu. Skolan är ingen lek. Det är mycket läxor och massor av prov och jag tycker dom gör ett toppenjobb i skolan.

Duktig med läxor och gör sitt absolut bästa på proven så nu är dom helt klart värd att ha lov.

Synd är bara att man själv inte kan vara ledig...

Det vore ju helt underbart att kunna ha lite semester då det är lov. Tänk vad skönt det skulle vara..! Tyvärr är ju semestern begränsad och det är omöjligt att kunna vara ledig på november-, jul-, sport-, påsk- och sommarlovet! Då får man prioritera och tänka ut när det är viktigast att vara hemma och umgås med barnen.

Det är kluvet.

Nu är dom ju så stora så det är ju absolut inga problem för dom att vara hemma själv och stöka, både med mat och med andra aktiviteter men ibland blir det helt klart för mycket tv-tittande, dataspelande och för mycket msn och då vore det härligt att kunna vara hemma och hitta på något med dom i stället.

I dag slutade jag i alla fall kl 15.15 och det är mitt nya schema´s förtjänst. Då gick jag raka vägen hem och så gjorde vi Leilas goda Scones med Cream Cheese och hallonmarmelad. Supergott!

Sedan for hela familjen till Birsta och kollade i affärer en sväng köpte någon tröja till tjejerna och åt en mindre nyttig middag på Mc Donalds...

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...