torsdag 2 december 2010

Rock After School!

Bilden är en pressbild och jag har hittat den på Wikipedia när jag sökte på Rockmusik.

Underbara unge!
Söta, gulliga, tjuriga, vackra och helt fantastiska stora A!

Jag blir varm i hjärtat över "ungarna" och i dag är det för att stora A har haft uppträdande på Domsaga som genom Sensus ordnar Rock After School för ungdomar

Hur kul som helst.

Det började med att stora A har stått i kö på Kulturskolan för att få börja spela gitarr hur länge som helst men inte fått någon plats.
Otroligt synd för Kulturskolan i övrigt är superbra och det finns massor av kanonbra aktiviteter för skolungdomar. Både stora och lilla A har gått bild och lilla A har gått i kör.
Ertersom hon inte fick plats på Kulturskolan funderade vi på att hon skulle få börja på typ ABF eller något annat studieförbund för att lära sig spela.
Men så såg jag en annons om Rock After School som Sensus ordnar varje termin och så anmälde jag stora A. Tänkte att det är bättre att anmäla och så får vi väl avanmäla om hon absolut inte vill gå.
Nu tyckte hon att det lät superkul och gick på sin första träff. Vi anmälde henne själv och inte som ett eget band och därav blev hon ihopsatt med tre andra som också var nybörjare.
Varje tisdag har dom tränat hela hösten och nu var det i tisdags dags för inspelning och i dag fick vi se en superkonsert med flera band.
Stora A var SUPERBRA! Jag är "impad" av hur mycket man kan lära sig på en termin. Dom spelade en låt av Green Day och det lät jättebra!

Riktigt duktiga.
Det skall bli kul med en ny termin och en fortsättning.

Kul!

Sen har vi ett par kompisar som har en son i ett annat band som också hade uppträdande. Han är sångare i bandet och trots att han var hes så sjöng han hur bra som helst. Jättekul att se honom. Hur cool som helst!

Och så kul dom skall ha på sina "rep". Vilken sammanhållning och vilka ledare!

Längtar redan till nästa spelning!

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...